Hírek, események

Heti események

Fenntartói közlemény az óvodai beiratkozásról
Részletek
Állások
Óvodapedagógus munkakör
Részletek
TSMT torna
Részletek
Tiszakécske Járási hivatal
2017. április 1-től módosult, itt található a változás
Részletek
Környezetvédelem
A gyermekek és családjaik környezetvédő szemléletének alakítása az óvodában
Részletek
Madárbarát óvoda
Részletek
Mihály Nap 2013
Részletek

Tengelice csoport

Szeretettel köszöntünk minden kedves ismerős vagy ismeretlen látogatót honlapunkon. Legfontosabbnak tartjuk csoportunkban a szeretetteljes, biztonságos légkör megteremtését. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy gyermekeink minél több ismerettel gazdagodjanak, minél több tudást szívjanak magukba. Nagyon lényegesnek tartjuk az irodalmi és zenei nevelést, ezért minden nap mesélünk és énekelünk. Ritmikus mondókákkal, dalos játékokkal tesszük vidámmá, hangulatossá hétköznapjainkat.

Évek óta elköteleztük magunkat a természetvédelem, a tudatos természetvédő magatartás kialakítása mellett. Gyermekeinkben már ebben az életkorban szeretnénk elültetni a hazaszeretet, a szülőföld tiszteletének csíráit. Szeretnénk, ha minél hamarabb kialakulna bennük az az érzés, hogy jó helyre születtek, hogy Tiszaalpár gyönyörű, hogy jó itt élni, hogy ez a vidék rengeteg szépséget, csodát kínál nekünk az év minden napján.

Matematikai nevelésünk valóságos élményekből táplálkozik, főként természetes, konkrét cselekvésre épülő élethelyzetekben valósul meg, sokszor utcai, Tisza parti, játszótéri vagy óvodai környezetben. Nagy hangsúlyt fektetünk kézügyességük fejlesztésére, alkotókedvük minél sokoldalúbb kibontakoztatására, formálva ezáltal ízlésüket, igényességüket. Nagyon fontosnak tartjuk a szülői házzal való jó kapcsolat kialakítását, a közös gondolkodást, az együttmunkálkodást.
Hisszük, hogy összehangolt közös munkánk legfőbb nyertese a gyermek, s mindez a kölcsönös tisztelet és bizalom megteremtésén múlik.

 

             Novák Imréné                                     Szabó Gyöngyi Piroska

     óvónő                                                            óvónő

 

            Hekkelné Gyovai Mónika

          dadus

Bemutatkozás| Szolgáltatások| Galéria| Csoportok| Zöld Óvoda| Innovációink| Dokumentumok| Alapítványaink| Kapcsolat| Aktuális
© Copyright Tündérrózsa Napközi Otthonos Óvoda. Midnen jog fenntartva. Készítette: Global Web Design Stúdió